Psykolog till psykiatriska kliniken

Psykolog till psykiatriska kliniken

Psykiatriska kliniken, psykiatriska mottagningen i Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande arbete i ett stabilt, tvärprofessionellt team med olika behandlingsinriktningar, och flera erfarna psykologer.
Mottagningen ligger 500 meter från Nyköpings tågstation med goda pendlingsmöjligheter, samt tillgång till lånecyklar.

Vi är en arbetsplats som månar om våra medarbetare och försöker hitta arbetsformer och omfattning som passar och fungerar för alla. Vi välkomnar sökande med olika kultur- och språkkompetens.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet utgörs av psykiatriskt bedömnings- och behandlingsarbete, neuropsykologiska utredningar samt diagnostik. Möjlighet finns att diskutera fördelning. Målgruppen är vuxna personer med psykiatrisk problematikI arbetet kommer du också att samverka med andra aktörer och myndigheter som kommunens socialtjänst, Försäkringskassa och Arbetsförmedling m.fl. Vi välkomnar delaktighet i verksamhetsutvecklingen på mottagningen. Du kommer att ha tillgång till regelbunden handledning och kollegial samverkan på kliniken.

Inom regionen finns såväl PTP- som STP-studierektor till stöd för psykologers karriärsutveckling - möjlighet finns att utbilda sig till specialist hos oss!

Hos oss får du:
 • Ett variationsrikt arbete uppskattad av både patienter och deras anhöriga
 • En god gemenskap i tvärprofessionellt teamarbete som ger dig yrkesmässig utveckling
 • Kollegial handledning samt yrkesmässigt utvecklingsarbete
 • God kompetensutveckling
 • Ett generöst friskvårdsbidrag
 • Flexibel arbetstid
 • Fri läkarvård - skattepliktig förmån
 • Sörmlands hälsoprogram
 • Personalbil
 • Löneväxling till pension
 • Medlemskap i fritidsföreningen.
Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med klinisk erfarenhet av psykiatriskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Vi har olika behandlingsinriktningar på mottagningen, och söker nu främst dig som har KBT-inriktad utbildning/erfarenhet. Vid rekrytering läggs stor vikt vid personliga egenskaper såsom förmåga att ta egna initiativ, arbeta självständigt och god samarbetsförmåga.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på heltid eller deltid enligt överenskommelse. Eller timanställning / behovsanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Biträdande vårdenhetschef Ann-Charlotte Rydberg, 072-084 39 83, ann-charlotte.rydberg@regionsormland.se
Facklig representant för SACO Michéle Storm, 0150-747 74, michele.storm.de.meulebrouck@dll.se
Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på psykiatriska mottagningen i Nyköping!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-02-10.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Ann-Charlotte Rydberg
Telefon 072-084 39 83
Område Nyköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.