Kvinnokliniken i Nyköping söker ultraljudsbarnmorska

Kvinnokliniken i Nyköping söker ultraljudsbarnmorska

Specialistmödravården/ultraljudsmottagningen, Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Välkommen till Nyköping! Den lagom stora staden som ligger längst den Sörmländska kusten, med tåg från Stockholm tar du dig till Nyköping på bara en timma.

Om oss

Nyköpings kvinnoklinik ansvarar för kvinnosjukvården i Region Sörmlands södra länsdel. Specialistmödravården/ultraljudsmottagningen är en del barnmorskemottagningen Nyköpings lasarett, hit kommer patienter som behöver utökad mödravård och/eller ultraljudsundersökning i samband med graviditet.

På kvinnokliniken finns två engagerade barnmorskor med ultraljudskompetens och en ultraljudsbarnmorska under upplärning, och vi behöver nu förstärkning.

Vi strävar hela tiden mot att utveckla och förbättra vårt arbete och har alltid patienternas intresse i fokus. Vi värdesätter vårt goda samarbete med barnmorskemottagningen/mödravården samt förlossningen.

Vill du bli vår nya kollega? Välkommen att bli en del av vårt härliga och kompetenta ultraljudsteam!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av tidiga ultraljud, rutinultraljud, fosterdiagnostik samt tillväxtkontroller. RIS PACS är vårt dokumenteringsprogram.

Din kompetens

Du är legitimerad barnmorska med specialistkompetens inom ultraljud, gärna med några års erfarenhet som ultraljudsbarnmorska. Har du dessutom KUB-certifiering är det meriterande, men inget krav.

Som person är du självständig, lyhörd och organiserad i kombination med att du värdesätter samarbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på heltid, dagtid, kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Ylva Sjöberg, 072-147 16 45.
Rekryteringsspecialist Emelie Ravelin, 072-144 10 08.
Fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på specialistmödravården/ultraljudsmottagningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-03-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Ylva Sjöberg
Telefon 072-147 16 45
Område Nyköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.