Barnmorska/sjuksköterska till gynekologiska mottagningen

Barnmorska/sjuksköterska till gynekologiska mottagningen

En av våra kollegor går i pension och vi söker därför en ny medarbetare till gynekologiska mottagningen vid Nyköpings lasarett. Vill du arbeta på en kvinnoklinik med brett verksamhetsområde, korta beslutsvägar och bra arbetsklimat är detta en möjlighet för dig.

Mottagningen finns på Nyköpings lasarett, hos oss arbetar barnmorskor, sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter på gynekologiska mottagningen med både planerad och akut patientverksamhet samt telefon rådgivning. I tjänsten ingår att arbeta med cellförändringar och du ansvarar för din egen patientmottagning med uppföljningar och samarbete med annan barnmorska och läkare i team. Du ingår i ett regionalt nätverk med andra barnmorskor inom samma område, där tillfälle ges för kompetensutveckling och samverkan.
Vi arbetar kontinuerlig med utvecklingsarbete i team, där det finns möjlighet att vara med och förändra och påverka vården på mottagningen.

Din kompetens
Legitimerad barnmorska, gärna med erfarenhet från gynekologi eller legitimerad sjuksköterska. Som person är du självständig, ansvarstagande, strukturerad och har lätt att samarbeta med andra människor. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig och andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Elin Fjällström, 072-083 00 90.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på kvinnokliniken!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-03-08.
Intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Elin Fjällström
Telefon 072-083 00 90
Område Nyköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning, Barnmorska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.