Barnmorska, individanpassat och inspirerat

Barnmorska, individanpassat och inspirerat

Kvinnokliniken i Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Är du barnmorska med ett genuint intresse för kvinnors olika skeden i livet? Vill du själv forma och påverka dina arbetsuppgifter och din arbetsplats.

Om oss

Vi är en liten kliniken med ca 1000 förlossningar året.
Vi har nya fräscha lokaler där vi startat upp en ny specialistmödravård och ultraljudsmottagning under våren 2022

På den lilla kliniken finns möjlighet till ett omväxlande och individanpassat arbete där stora möjligheter finns för utvecklig och variation i arbetsuppgifterna.

I Sörmland ligger öppenvården under kvinnokliniken. Barnmorskemottagningar finns runt om i Region Sörmland på både sjukhusen, vissa vårdcentraler och familjecentralerna.
Vill du följa kvinnor i olika skeden i livet samt är en självständig och lyhörd barnmorska? Då hoppas vi att du är vår nya medarbetare! Vi söker just nu barnmorskor till våra barnmorskemottagningar.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi kollegor som vill jobba tillsammans med oss. Vi är barnmorskor, ultraljudsbarnmorskor, undersköterskor, sekreterare och läkare som tillsammans jobbar med kvinnors hälsa.
Till vårt team finns även psykolog, kurator och fysioterapeut knutna. Tillsammans jobbar vi för att kvinnor och föräldrapar ska få en bra och trygg upplevelse av sin graviditet och förlossning.

På barnmorskemottagningarna jobbar barnmorskorna med graviditeter, preventivmedel, telefonrådgivning, cellprovtagning och de frågor som kan höra till kvinnors liv. Föräldragrupper kan bli aktuellt.

Som barnmorska hos oss kan du jobba med gravida kvinnor, du kan sätta spiraler och p-stavar, skriva ut preventivmedel och ge allmän preventivmedelsrådgivning. Du kommer att ha telefonrådgivning och även ta cellprover. Det finns möjlighet att jobba både på förlossning och barnmorskemottagning och eftersom vi har både gynmottagning och ungdomsmottagning inom vår väggar kan du kombinera även detta. Vi ser positivt till kombinationstjänst, men vill du endast jobba på barnmorskemottagning så går det också bra.

Vår mottagningar ligger på vårdcentral eller på familjecentral och i Nyköping ligger den på lasarettet i nära anslutning till förlossningen/bb och gyn slutenvård.

Din kompetens

Du är legitimerad barnmorska med såväl lång som kort erfarenhet. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom mödravård och/eller förlossningsvård.

Som person är du självständig, lyhörd och organiserad, med en förmåga att våga fatta beslut. Vidare har du en god inställning till att våga fråga samt att hjälpa andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Ingrid Lundevall, 072-147 16 45.
HR-specialist Anna-Clara Gasinski, 072-141 80 03.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på barnmorskemottagningen i Nyköping!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2022-06-30.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Vårdenhetschef Ingrid Lundevall
Telefon 072-147 16 45
Område Nyköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Barnmorska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.