Barnmorska alt sjuksköterska, med kontaktsjuksköterskeansvar till gyn

Barnmorska alt sjuksköterska, med kontaktsjuksköterskeansvar till gyn

Gynekologimottagningen, Nyköpings lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Välkommen till Nyköping! Den lagom stora staden som ligger längst den Sörmländska kusten, med tåg från Stockholm tar du dig till Nyköping på bara en timma.
Vill du arbeta på en kvinnoklinik med brett verksamhetsområde och bra arbetsklimat? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Vi erbjuder ett spännande, lärorikt och omväxlande arbete som barnmorska/sjuksköterska till gynekologiska mottagningen.
Mottagningen finns på Nyköpings lasarett. Där arbetar barnmorskor, sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Dina arbetsuppgifter

Vår barnmorska med kontaktsjuksköterskefunktion slutar och nu söker vi dig legitimerade barnmorska eller sjuksköterska med intresse av att arbeta som kontaktsjuksköterska. Som kontaktsjuksköterska arbetar du i nära samarbete med andra yrkeskategorier för ett förbättrat arbetssätt och samordnad vård kring den cancersjuka patienten. Du stöttar koordinering och kommunikation för att underlätta patientens situation, och är en tydlig kontaktväg in i och igenom vården.

I tjänsten ingår även för en barnmorska eller sjuksköterska sedvanliga arbetsuppgifter på en gynmottagning. Du arbetar självständigt och tillsammans med andra yrkeskategorier med planerade och akuta patientbesök, abortrådgivning, rådgivning via Tele-Q, tidbokning, remisshantering mm.

Din kompetens

Du är legitimerad barnmorska eller sjuksköterska, med erfarenhet från gynekologi. Erfarenhet av och utbildning till kontaktsjuksköterska är meriterande, men inte ett krav då utbildning kan erbjudas via kliniken.
Som person är du självgående, strukturerad, ansvarstagande och trygg i din roll. Du har en god förmåga att fatta självständiga beslut. Du har lätt för att samarbeta med andra människor. Vidare värdesätter du olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på heltid. Dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Anncharlotte Andersson 0155-24 59 57.
Fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på gynekologimottagningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-03-31.
Intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Anncharlotte Andersson
Telefon 0155-24 59 57
Område Nyköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.