Akutkirurgisk och elektiv vårdavdelning söker sjuksköterska

Akutkirurgisk och elektiv vårdavdelning söker sjuksköterska

Kirurg och urologkliniken, Nyköpings lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Välkommen till en spännande arbetsplats med utmanande och omväxlande arbetsuppgifter. Vi erbjuder möjlighet att arbeta med inriktningar inom övre och nedre kirurgi samt urologi. Vi har ett akut flöde dygnet runt samt planerad kirurgi.

Vi söker dig som är intresserad av kirurgi och urologi och gillar att jobba i ett omväxlande tempo med varierat innehåll. Vara del i förbättringar och utveckling av vår avdelning. Vi har regelbunden avstämning och genomgång av rutiner och medicintekniska moment. Du får minst fyra veckors handledd introduktion. Alla medarbetare hos oss får möjlighet att gå på föreläsning på arbetstid en gång per månad. Vi har coachning/vägledning en gång per månad. Vid intresse kan rotation inom klinikens olika enheter erbjudas.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av kirurgisk omvårdnad i slutenvård. Som sjuksköterska ansvarar du för mellan 5-6 patienter dagtid och helger. På vardagkvällar varierar det mellan 5-8 patienter per sjuksköterska. Ansvaret delas med 1-2 undersköterskor beroende på antalet patienter. Till stöd för kringfunktioner finns vårdnära service och köksansvarig. Farmaceutiskt stöd. Utskrivningssamordnare finns i tjänst må-fre för hemplanering.

Din kompetens

Du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av vårdarbete med kirurgi- och urologipatienter är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi har individuell schemaläggning med helgtjänstgöring 2 av 5 helger. Vi är måna om att tillmötesgå individuella behov.

Vi strävar efter att få specialistsjuksköterskekompetens inom kirurgi och vi erbjuder betald vidareutbildning.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Christel Andersson, 072-206 06 33, christel.andersson@regionsormland.se
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på kliniken för kirurgi och urologi!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2022-08-31
Intervjuer sker löpande.

Följ oss på Instagram @kirurgen.nykoping
Mer info
Kontaktperson Vårdenhetschef Christel Andersson
Telefon 072-206 06 33
Område Nyköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.