Drivna och initiativtagande lagkamrater sökes

Drivna och initiativtagande lagkamrater sökes

För kunduppdrag i Nyköping söker vi drivna och prestigelösa lagkamrater som kommer att göra en punktinsats hos vår samarbetspartner genom PerformIQ. Du kommer att arbeta tillsammans med andra idrottare och i arbetet kommer ni att plocka, packa och strukturera. Exempel på arbetsuppgifter kan vara nedplockning, uppackning, sortering och flytthjälp. Det kan även förekomma truckkörning och enklare byggnadsuppdrag. Arbetsuppgifterna kan variera och vi ser gärna att du är en prestigelös person som inte är rädd för att hugga i där det behövs samt trivs med att arbeta i ett högt tempo i samarbete med ditt team.

Som person är du lojal, kommer alltid i tid, positiv, tar initiativ, noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel. För att passa in i rollen som lagkamrat hos oss trivs du med att arbeta fysiskt, har en god fysik och samtidigt har en insikt om betydelsen av ett bra resultat i arbetet. Det är även viktigt att du trivs tillsammans med andra och inte är rädd för att ta i där det behövs. Arbetet utförs efter behov där du jobbar efter schemalagda tider.

Meriterande:
  • Körkort och tillgång till bil, för att vara flexibel
  • Truckkort
  • Prestigelös och flexibel person
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som medarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 17 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.