Truckförare till Harsco i Nyköping

Truckförare till Harsco i Nyköping

Vi söker semestervikarier till Harscos anläggning för skrothantering. Arbetet är 5-skift där natt ingår och innefattar körning av terminaldragare, gaffeltruck och dumper. Arbetsuppgifter som kan förekomma utöver maskinkörning är analysering och sortering av skrot.

Arbetsbeskrivning

Huvuduppdraget är att transportera skrot med en terminaldragare till Stålverket ca 1,3 km enkel väg och sedan tillbaka med tom skrotränna att fylla. Skiftlaget arbetar tillsammans för att lasta skrot i ränna efter recept, uppdraget är att leverera en skrotränna var 40:onde minut.

Krav:
  • Förarbevis av gaffeltruck 37 ton (B)
  • Körkort B
  • Skiftarbete
Meriterande:
  • Förarbevis av terminaldragare
  • Erfarenhet av materialhantering
  • Erfarenhet och behörighet D2 (Harsco ser att detta är ett krav för att kunna utföra jobbet och erbjuder därför utbildning för denna kompetens via SSABs transportskola till den som redan besitter minst B truck behörighet).
Din profil

Du som söker denna tjänst ska ha lätt att samarbeta i ett team och vilja utveckla sig och lära. Det är viktigt att du har viljan att vara en flitig konsult för Pema People. Du ska sätta säkerheten främst och följa företagets säkerhetsregler. Vi ser gärna att du har erfarenhet av maskinkörning och tunga transporter. Erfarenhet av terminaldragare är mycket meriterande och erfarenhet av materialhantering och grävmaskin är meriterande men inget krav. Eftersom arbetet delas upp i 5-skift är möjligheten att arbeta skift ett krav.

Om Pema People

Vi tror på människor.

På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansök!

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Andersson på frida.andersson@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Andersson
Telefon 0720502669
Område Nyköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.