Truckförare sökes till Cyclife I Studsvik

Truckförare sökes till Cyclife I Studsvik

VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi erfaren truckförare till Cyclife Kärnkraft i Studsvik.

Arbetsuppgifterna består av truckkörning med lastning och lossning av gods med främst motviktstruck B 1. Det krävs stor noggrannhet och försiktighet i hanteringen av dessa produkter kombinerat med högt tempo.

Dina kvalifikationer
  • Utdrag ur belastningsregistret kommer att förekomma vid tillsättandet av denna tjänst
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.
  • Kunna arbeta heltid med omgående.
  • Datavana då du i arbetet tar ut order och rapporterar i kundens datasystem.
  • Truckkort (Kunskap motviktstruck)
MERITERANDE
  • Bil och Körkort
DIN PROFIL

Som person ser vi att du arbetsvillig och trivs med flexibla arbetsuppgifter och tider där rotation mellan kunder kan förekomma. Då det kan förekomma tunga lyft så ser vi en fördel i att du inte har några fysiska skador som hindrar eller försvårar ditt arbete. Som person är du flexibel, noggrann och har lätt att jobba mot uppsatta mål. Du har viljan och driv att alltid överträffa våra kunders förväntningar.
Vidare ser vi att du är en driven och positiv person som har lätt att samarbeta med andra.
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
  • har en hög servicenivå.
OM OSS

På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juni 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.