Stängselmontör sökes till Heda Skandinavien AB

Stängselmontör sökes till Heda Skandinavien AB

VÅRT ERBJUDANDE

Trivs du med att arbeta självständigt och få ut det mesta av din profession? Vill du vara en viktig kugge i utmanande och avancerade projekt inom områdessäkerhet över hela Sverige?
Här erbjuds du ett arbete där du får växa i en utmanande roll. Utöver det kommer du ha stimulerande och omväxlande uppgifter i ett framgångsrikt företag.

Arbetsbeskrivning
  • Montera flätverksstängsel i olika höjder
  • Montera svetsade panelstaket
  • Montera grindar
  • Genomföra enklare betongarbeten
DINA KVALIFIKATIONER
  • Heta arbeten
  • ID 06, SSG
  • God kunskap i det svenska och engelska språket, både skriftligt och muntligt.
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbeten.
  • Snickeriarbeten
  • Betong och armering
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

För att vara rätt person för tjänsten tror vi att du har god servicekänsla och är en driven person som tar ansvar för uppgifterna du tilldelats. Du har förmågan att se vad som behöver göras och är inte rädd för att ta i när det krävs.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har drivkraft och engagemang i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Då arbetet sker på säkerhetsklassade områden kommer vi i rekryteringsprocessen be om att få göra en bakgrundskontroll av samtliga kandidater som är aktuella för tjänsten.

Om oss

På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 juni 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.