Projektledare Peab Bostad

Projektledare Peab Bostad

Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi är ca 160 medarbetare och har en omsättning på ca 6,4 miljarder. Vi söker nu en Projektledare baserad i Nyköping, för utveckling av våra bostadsprojekt i södra Sörmland. I Nyköping är vi den största bostadsutvecklaren med en bra markreserv och starka ägare. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare!

Som Projektledare ansvarar du för enskilda projekt från start till mål. Du representerar bostadsutveckling i plan- och bygglovsprocesser, upprättar PU-kalkyler för hela projektet samt TE-kalkyl i samråd med övriga inom projektorganisationen samt följer upp och utvärderar upprättade kalkyler. Du ansvarar också, i samarbete med övriga inom projektet, för ingående handlingar såsom ritningar, beskrivningar, ekonomisk plan, försäljningsplan, marknadsbevakning, affärsutveckling och kundkommunikation samt tekniska och ekonomiska avstämningar och utvärderingar.

I nuläget har distriktet ett flertal pågående spännande bostadsprojekt i såväl tidig fas som i produktionsfas. Tillväxtambitionen för distriktet är hög och Peab Bostad har en positiv projektportfölj.

Vi ser gärna att du har en ingenjörsexamen samt erfarenhet från bostadsutveckling alternativt produktion med kunskaper inom projektering och bostadsproduktion. Du har ett helhetsperspektiv och arbetar strukturerat och självständigt, där affärsmässighet och ekonomi är naturliga komponenter. Att du är resultatfokuserad, kundorienterad och aktivt vill medverka i vårt utvecklings -och förändringsarbete är en förutsättning. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Jonny Lundqvist, 0733-37 52 91,
Mer info
Kontaktperson Jonny Lundqvist
Telefon 0733-37 52 91
Område Nyköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.