Driven systemutvecklare sökes!

Driven systemutvecklare sökes!

Brinner du för systemutveckling? Strävar du efter att skriva bättre och stabilare kod samt tycker om att utforska olika teknologier? Vill du göra detta tillsammans med andra drivna personer på en daglig basis? Då kan detta vara rätt tjänst för dig. Sök nu eller tipsa någon du känner. Jag ser fram emot att läsa din ansökan.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet sker mestadels i Microsoft-miljö där produkterna till största delen består av web-applikationer. Dessa är skapade med C#/VB .NET som Back-end och MVC eller React som front-end. På Nordlo är vi teknikagnostiker och inte bundna till dessa teknologier utan använder oss av den teknik som ger bästa möjliga lösning för kunden.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning alternativt arbetslivserfarenhet inom relevant område
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande krav:
  • Erfarenhet av C#
  • Erfarenhet av JavaScript
  • Erfarenhet av React
  • Erfarenhet av andra Front-end ramverk
  • Erfarenhet av SQL-databaser
Personliga egenskaper och beteenden:
För att passa in hos vår kund är du driven och engagerad i alla dina åtaganden. Du har erfarenhet kring att arbeta agilt och har lätt att kommunicera med kunder och kan sätta deras upplevelse i fokus. Arbetet i kundprojekten kan lätt förändras - därav är du flexibel och kan lätt anpassa dig till nya situationer. Du ser möjligheter i allt och gillar att ta dig an utmaningar i mjukvaruutveckling.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Nyköping

Intervjuer och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Nyköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordlos framgång bygger på 575 fantastiska människor som alla delar en passion för it och digitala lösningar som har kraft att förändra. Hos oss sitter entreprenörsandan i väggarna, och vi hyllar dig som vill utvecklas inom ditt yrke och vågar kliva in i det okända genom att ständigt utmana dig själv och ta egna initiativ. Om det låter som en plats för dig har du hittat hem - och tillsammans kommer vi forma hållbara företag och ett bättre samhälle!

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.