Entreprenadingenjör med kalkylkompetens

Entreprenadingenjör med kalkylkompetens

Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att vi fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Södermanland. För att kunna ta fler spännande projekt i regionen söker vi nu en entreprenadingenjör med kalkylkompetens. Placeringen är på vårt kontor i Nyköping där du sitter tillsammans med projektchef, projekteringsledare och platschefer.

Här är dina nya utmaningar
Du kommer att ha en central roll i våra projekt där du får möjlighet att bidra i hela processen, från anbudsförfrågan till färdigställt projekt. Detta gör du i nära samarbete med övriga specialister, platschefer och projektchef.

Du leder kalkyl- och inköpsprocessen för projekt i gruppens geografi. Det innebär även uppstart av nya vunna projekt och under projekttiden kommer du stödja produktionen med många olika delar såsom inköp, planeringsunderlag, tidplaner samt vara ett bollplank vid ekonomiavstämningar. Du kommer även hantera uppgifter inom kvalité och miljö och ÄTA-hantering. Det är viktigt att du håller dig underrättad om nya produktionsmetoder och produkter samt att du medverkar till och initierar erfarenhetsåterföring genom att delta på byggstartmöten och slutmöten. Du blir en viktig resurs både för projektchef och för platschefer.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet från byggbranschen inom mark-, anläggnings- och VA-projekt. Du har god affärsförståelse för hur projekt ska drivas på bästa och har mycket goda kunskaper inom byggproduktion, entreprenadjuridik, kalkylarbete, kostnadsnivåer och är van att arbeta med moderna metoder och IT-verktyg som finns som stöd. Du har en byggteknisk utbildning, gärna med mark eller anläggningsinriktning. Du har med fördel redan arbetat som anbuds- eller entreprenadingenjör men kan även ha förvärvat kunskaperna vi efterfrågar i en roll som t ex platschef.

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper där vi värdesätter att du är driven i ditt arbete och har ett sinne för affärer. Du är noggrann, analytisk, är bra på att planera och strukturera ditt arbete samt har god problemlösningsförmåga. Arbetet är ett lagarbete varför det är viktigt att du kan samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

Ytterligare information
Anställningsform är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Placering i Nyköping. B-körkort är ett krav.

Kom och väx!
Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror på en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk tillhörighet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Eliasson, Projektchef på telefon 079-0787445 alternativt HR-partner Maria Flink, på telefon 070-9181545.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2020-10-26.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.