Blivande Projekteringsledare

Blivande Projekteringsledare

Här är dina nya utmaningar

Som projekteringsledare ansvarar du för att leda och fördela projekteringsarbetet i byggprojekt, från tidigt projektutvecklingsskede till överlämnande till slutkund. Det innebär att du har en nyckelroll och är en viktig sammanhållande länk mellan projektutveckling och produktion. Till din hjälp har du en grupp med skickliga specialister som ser till att tekniska, ekonomiska, estetiska, kvalitativa, funktionella, arbetsmiljö-, miljö- och tidsmässiga krav kan uppfyllas.

På NCC har vi ett fokus på utveckling av virtuellt byggande vilket innebär att du som projekteringsledare kommer att vara väl insatt i dessa frågor. Du medverkar också vid upphandlingen av konsulter och underentreprenörer.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi söker dig som har relevant byggteknisk utbildning och minst 3-5 års erfarenhet inom projektering/produktion av hus/bostadsprojekt. Du har erfarenhet av projektledning i någon form och trivs med att arbeta i en roll där du leder och driver projekt framåt. Vi förutsätter att du har god datorvana.

Du är en resultatinriktad person som drivs av utmaningar och sätter en stor ära i att utföra ett bra jobb inom uttalade tidsramar. Du trivs i rollen att leda och samordna. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Vi tror även att du är nyfiken och lyhörd, med intresse för både analytisk och kreativ problemlösning.

Som ledare är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar - ärlighet, tillit, respekt och framåtanda samt vår höga miljömedvetenhet - där vi ser dig som en naturlig förebild.

Ytterligare information

Tillsvidareanställning med placering i Nyköping.

Vi erbjuder

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Kom och väx!

Skicka ditt CV till oss och komplettera gärna med en ansökan där du berättar kort för oss om de delar i annonsen som du tidigare arbetat med och varför du vill arbeta hos oss. Gör det så snart som möjligt eftersom urval och tillsättning görs löpande, dock senast 2018-07-31. Har du några frågor eller funderingar kring rollen är du välkommen att höra av dig till Michael Johannesson Gruppchef 070-240 98 10

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 juli (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.