Beläggningsarbetare NCC Industry Södermanland

Beläggningsarbetare NCC Industry Södermanland

Vi söker nya medarbetare till Industrys Beläggningsverksamhet i Södermanland där vi har flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka våra maskinlag med engagerade medarbetare. Vi söker dig som är driven, har hög samarbetsförmåga och söker utmaningar i ditt dagliga arbete.

Rollen som Beläggningsarbetare

Som yrkesarbetare hos oss spelar du en nyckelroll i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor, beställare och kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att lägga asfalt och utföra beläggningsarbete i form av såväl nybyggnadsbeläggningar som underhållsbeläggningar.

Din profil

För rollen som beläggningsarbetare ser vi att du har ett flertal års erfarenhet av beläggningsarbete, gärna med erfarenhet från maskinläggning.

Tjänsten avser tillsvidareanställning med placering i Södermanland. Vi tillämpar provanställning. B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jon Ingelsson 070 020 14 26. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2021-05-21.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.