Laboratorieingenjör till Medirox i Nyköping

Laboratorieingenjör till Medirox i Nyköping

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu för vår kund MediRox räkning en Laboratorieingenjör till Studsvik. På MediRox värdesättes god arbetsmiljö och hög kvalité. Detta görs genom ett starkt ledarskap och en ständig kompetensutveckling. Här finns goda möjligheter för dig som vill ta nästa steg inom labb där du får möjligheten att vara med och utveckla processer. MediRox är ett nytänkande företag som består av erfarna chefer, forskare, tekniker, processoperatörer och kvalitetsingenjörer som kommer gör allt för att stötta och stödja dig på bästa möjliga sätt. Tillsammans med kompetenta kollegor och ett företag som arbetar världen över har du nu chansen att arbeta med tillverkning av biokemisk reagens och processutveckling. Du får då chansen att göra en karriärutveckling hos ett nytänkande företag som satsar mycket på kompetensutveckling och ledarskap

Som laboratorieingenjör kommer du arbeta med tillverkning av biokemiska reagens och kontroll för Vitro Diagnostik (IVD) enligt fastslagna produktionsmetoder. Rollen är kombinerad och du kommer både att arbeta med rutin baserat arbete och processutveckling. En vanlig dag kan se ut på följande sätt, du börjar med manuell beredningen och fortsätter sedan med mer repetitiva moment såsom dispensering och kapsylering vid semi-automatiserad utrustning. Dokumentation är en viktig del av arbetet och är något som följer med från början till slut.

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid

Plats: Studsvik, Nyköping

Din profil

I rollen som laboratorie ingenjör söker vi dig som har en naturvetenskaplig labutbildning, såsom Biomedicinsk analytiker, kemist eller ingenjör inom biokemi och har erfarenhet av laborationsteknik sedan tidigare. Vi ser även att du har god datavana och kunskaper i Officepaketet. Som person bör du ha god samarbetsförmåga, vara ödmjuk och nyfiken. Krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Medirox develops, manufactures and markets reagents, controls and calibrators for improved efficiency in haemostasis diagnostics.

Medirox produces high quality control plasmas and diagnostic reagents such as PT, APTT, Fib Clauss, TT, AT, D-Dimer and Free Protein S within the field of haemostasis.