Redovisninsekonom till företag på frammarsch

Redovisninsekonom till företag på frammarsch

Vår nuvarande ekonom går vidare till nya utmaningar varför vi behöver rekrytera en redovisningsekonom till vårt team i Nyköping.

Om rollen

Som redovisningsekonom ansvarar du för löpande bokföring, reskontra, avtalsfakturering, betalningar, avstämningar, moms och arbetsgivardeklarationer, månads- och årsbokslut, likviditetsprognos och lön. Du förbereder statusrapporter till ledning och styrelse, och genomför utredningar och analyser både löpande och inför budgetarbete.

Då vi är ett mindre företag förekommer även andra arbetsuppgifter inom administration och drift, ex.vis hjälp med ordermottagning, svara i telefon, fastighetsfrågor etc.

Du rapporterar till chefen för Verksamhetsstöd.

Kvalifikationer
  • Utbildad ekonom med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Erfarenhet från Visma Administration är meriterande.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper
  • Analytisk, noggrann och strukturerad.
  • Ansvarstagande, proaktiv och har god förmåga att arbeta självständigt.
  • Förändringsbenägen.
Vi erbjuder dig ett jobb i ett framgångsrikt och expanderande företag som har högt i tak och korta beslutsvägar. Vårt företagsklimat är positivt och prestigelöst styrt av vår värdegrund: enkelhet, mänsklighet och kundnärhet. Vi prioriterar balans mellan arbete och fritid och erbjuder 37,5 timmars arbetsvecka.

Skicka din ansökan till pernilla.reuterhall@mcd.se

Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Pernilla Reuterhäll, Chef Verksamhetsstöd, på telefon 0155 – 20 96 20.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Reuterhäll
Telefon 0155-209620
Email Mejla Pernilla Reuterhäll
Område Nyköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mcd.se/
Sista ansökningsdag 10 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Measure Connect Display AB (MCD) är bäst i Skandinavien när det gäller nivåövervakning. Med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder vi molnbaserade övervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter, både i flytande och fast form.