Vår kollega Johanna ska bli mamma varför vi behöver rekrytera en vikarie under hennes frånvaro.

Om rollen

Som lageransvarig ingår du i ett team av fyra medarbetare. Du ansvarar för inköp av både lagervaror och förbrukningsmaterial, lagerhållning och leveranser samt säkerställer att kunden får leveranser som är kvalitetssäkrade ur alla aspekter.

Du håller ordning på vårt lager, genomför inventeringar, hanterar speditionsärenden och utför kvalitetskontroller av inkommande material. Enklare montagearbete förekommer.

Du ansvarar för vår ordermottagning, både via telefon och mejl och sköter fakturering.

Du har ett nära samarbete med både sälj- och utvecklingsavdelningen.

Du rapporterar till chefen för Supply & Administration.

"En vanlig dag på MCD tar jag emot samtal och mejl från kunder som rör frågor kring utrustning, begäran om offert, leveransfrågor eller beställningar. Jag registrerar order, packar varor, bokar frakt, ankomstkontrollerar och packar upp nyinkomna varor, städar och underhåller lagerytor och fakturerar.

Det är varierande arbetsuppgifter och jag gillar kombinationen av stillasittande arbete vid datorn och att arbeta fysiskt med kroppen på lagret. Det är ett fritt arbete där jag själv har möjlighet att planera min dag."

Kvalifikationer

Vi söker en serviceinriktad medarbetare som gillar ordning och reda.

Erfarenhet av Visma Administration 2000 och lagerhanteringssystemet FactoryTalk är meriterande.

B-körkort krävs.

Personliga egenskaper

Du är en ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten person med förmåga att agera snabbt.

Du har lätt för att uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska då arbetet kommer att ske på båda språken.

Företaget

Vi erbjuder dig ett vikariat fr.o.m. 2019-12-02 dock längst t.o.m. 2020-12-31, i ett framgångsrikt och expanderande företag som har högt i tak och korta beslutsvägar. Vårt företagsklimat är positivt och prestigelöst, styrt av vår värdegrund: enkelhet, mänsklighet och kundnärhet. Vi prioriterar balans mellan arbete och fritid och erbjuder 37,5 timmars arbetsvecka.

Kontaktperson

Skicka din ansökan till pernilla.reuterhall@mcd.se

Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Pernilla Reuterhäll, Chef Supply & Administration, på telefon 0155 – 20 96 20. Mer information hittar du på www.mcd.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Pernilla Reuterhäll
Telefon 0155-209620
Email Mejla Pernilla Reuterhäll
Område Nyköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.mcd.se
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Measure Connect Display AB (MCD) är bäst i Skandinavien när det gäller nivåövervakning. Med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder vi molnbaserade övervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter.