Kundansvarig Säljare sökes till Drivabolagen

Kundansvarig Säljare sökes till Drivabolagen

Kundansvarig Säljare sökes till Drivabolagen AB
Drivabolagens affärsidé är att skapa ett vinnande fullservicekoncept i nära samarbete med sina kunder inom dagligvaruhandeln. Med ytterligare ett framgångsrikt år bakom sig söker vi nu en Kundansvarig Säljare som kommer få det övergripande ansvaret för distrikt Mellansverige. Välkommen med din ansökan till denna nyinrättade tjänst!

ARBETSUPPGIFTER
Som Kundansvarig Säljare kommer du att vara en viktig resurs när det gäller försäljning och bearbetning av både nya och befintliga kunder. Distriktet som du kommer att ansvara för sträcker sig genom Sörmland, Östergötland och norra Småland. Här finns idag ett 50-tal kunder inom dagligvaruhandeln, i varierande storlek. Som Kundansvarig Säljare besöker du kontinuerligt dessa butiker för att vårda och upprätthålla goda relationer, följa upp resultat och presentera fler lönsamma lösningar för butiken. Du kommer också att bearbeta nya kunder via telefon och spontana besök.

Drivabolagen ser en stor potential för distriktet när det gäller utökning av sortimentet hos befintliga kunder men också möjligheten till nya kunder. Inom samma distrikt arbetar idag 4 st Säljande Distributörer vars uppgift är att vårda Drivabolagets sortiment ute hos kund genom påfyllning, hantering av returer, ny beställning mm. Som Kundansvarig Säljare kommer du att ta ett större ansvar när det gäller att driva och utöka själva försäljningen hos dessa kunder men du kommer också att stötta dina kollegor när så behövs vid eventuell frånvaro/ledighet och när nya butiker ska startas igång.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av försäljning, gärna inom dagligvaruhandeln. Du har tidigare arbetat i en liknande roll där du självständigt planerar och strukturerar ditt säljarbete och är van vid att driva affären från bearbetning till avslut. Vi ser gärna att du har någon utbildning inom försäljning eller ekonomi. Det är viktigt att du har en god förståelse för siffror och statistik för att självständigt kunna räkna på, och presentera, nya affärer. För tjänsten krävs det god datakunskap och mycket goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Din personlighet är mycket viktig för oss. Vi söker en engagerad och driven person som motiveras av att jobba mot, och nå, uppsatta mål. Du är en person som älskar mötet med kund och har lätt för att prata med och nå fram till olika sorters personer. Som person är du en teamspelare som hjälper till där det behövs. Här välkomnas du till ett bolag med engagerade och jordnära medarbetare som ställer upp för varandra.

Vi ser gärna att du bor i Nyköping/Katrineholm med omnejd. Du planerar och strukturerar ditt eget arbete och utgår sedan hemifrån. Du kommer att rapportera till Försäljningschefen.

ÖVRIG INFORMATION

Placering: Nyköping/Katrineholm med omnejd

Start: Snarast möjligt

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid, dagtid

Lön: Provisionsbaserad

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och att vi hör av dig snarast då vi kommer att arbeta med ett löpande urval. Detta är en direkt rekrytering till Drivabolagen AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 076-501 83 82 eller . Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 14/4 2021. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

MER OM DRIVABOLAGEN
Drivabolagen AB är landets ledande och Europas äldsta rackserviceföretag som grundades 1969. Vi är företaget som skapar lönsamhet inom dagligvaruhandeln. Drivabolagen är sedan oktober 2012 ISO certifierade i Kvalitets- och Miljösystemet 9001 och 14001. Vårt kontor är beläget i Osby och vi är idag ca 40 st anställda. Läs gärna mer om oss på drivabolagen.se.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Nyköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.