HR-personal för framtida uppdrag

HR-personal för framtida uppdrag

Vill du skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter? Framöver ser vi en ökad efterfrågan av personal inom HR bland våra kunder i Södermanlands län. Uppdragen kan variera i tid och gäller både direktrekryteringar till kund men kan även vara en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia som konsult hos kund. Vi söker nu dig som vill anmäla ditt intresse för eventuellt kommande tjänster inom HR

Arbetsuppgifter

I Södermanlands län ser vi ett kommande behov av bland annat tjänster som HR-konsult, HR-assistent, HR-generalist och HR-specialist eller liknande. Dina arbetsuppgifter kan se lite olika ut eftersom de kan variera beroende på uppdrag.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet inom HR och personal samt har en HR eller personalvetare utbildning eller motsvarande. Som person är du nyfiken, engagerad och mån om att utföra ett noggrant arbete som du är stolt över. Vi tror även att du som söker värdesätter mångfald och olikheter och skulle beskriva dig själv som pålitlig och affärsmässig i din yrkesroll.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort
  • Uppdragengäller direktrekrytering till kund men kan även utgöra en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia som konsult hos vår kund.
  • Uppdragens omfattning kan variera. Både längre och kortare uppdrag kan komma att bli aktuellt.
  • Vi ser kommande behov i Nyköping och i Katrineholm.
Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi går igenom ansökningar löpande och intervjuer genomförs kontinuerligt, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

En anställning som konsult via Lernia innefattar att du bygger upp din erfarenhet genom att kunna arbeta på flera olika företag men att Lernia är din trygga arbetsgivare. Som konsult har du rätt till friskvårdsbidrag och din lön baseras enligt kollektivavtal. Du får ett nära samarbete med din konsultchef för att dina förutsättningar i din karriär ska bli de bästa.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.