Business Support

Business Support

Vi söker nu en Business Support till oss på Lerniakontoret i Nyköping. Då vi ser ett ökat behov av förstärkning på kontoret letar vi nu efter dig som studerat personal- och HR och kan komma in och förstärka vårat team.


Arbetsuppgifter


I rollen som Business Support kommer du arbeta som en stödjande funktion till konsultcheferna i teamet. Vi söker dig som gillar att skapa teamanda, som är lyhörd och duktig på att kommunicera. I det dagliga arbetet kommer du att granska ansökningar, utforma annonser, genomföra intervjuer och referenstagningar samt andra administrativa uppgifter.

För att trivas och lyckas i rollen så krävs det att du är prestigelös, strukturerad, metodisk, har tydligt kundfokus och en högt utvecklad känsla för service. Du bör även besitta förmågan att tempoväxla i det dagliga arbetet.

Inom bolaget finns goda utvecklingsmöjligheter för dig med rätt vilja och engagemang. Du kommer att få chansen att jobba i ett glatt team där alla är lika och unika, affärsmässiga och pålitliga.

Krav

Utbildning inom personal, HR eller motsvarande
Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift
Körkort B

Bakgrund

Vi tror att du har ett stort kontaktnät i Nyköpings län, god lokalkännedom och gärna tidigare erfarenhet av rekryteringsprocesser och bemanning.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som person är social och strukturerad och brinner för människor. Kommunikativ, metodisk, har tydligt kundfokus och en högt utvecklad känsla för service.

Anställningsgrad

Tillsvidare/Heltid/Dagtid/Nyköping

Intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.