Administratör sökes till internationell kund i Nyköping

Administratör sökes till internationell kund i Nyköping

Nu söker vi en administratör till en av våra kunder i Nyköping som levererar produkter och tjänster till industrin, energibolag och fastighetsägare. Du får möjlighet att arbeta och utvecklas i en internationell och dynamisk miljö.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter ingår bland annat fakturahantering och administrativ support gentemot bland annat logistikteamet, kunder och företagets säljteam.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som administratör har du ett intresse för administration och siffror. Vi tror att du som söker är van vid internationella kontakter och talar samt skriver obehindrat på svenska och engelska.


Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och social. Du är en lagspelare som har lätt för att anpassa sig till olika situationer. Du är positiv och bidrar med energi till gruppen samtidigt som du har ett lugnt och metodiskt arbetssätt.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Nyköping


Tillträdesdag

Omgående


Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.