Är du noggrann, kvalitetsmedveten och vill jobba inom plastproduktion?

Är du noggrann, kvalitetsmedveten och vill jobba inom plastproduktion?

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill bli en del av teamet på företagets tryckavdelning. Du kommer att trivas i rollen om du är kvalitetsmedveten, noggrann och har ett öga för detaljer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat manuell tryckning av plastdetaljer med maskin, packning och kontroll.

Formell kompetens

B-körkort.

Meriterande:

Truckkort.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är driven, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid med goda möjligheter till förlängning/ heltid/ Oxelösund

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse


Information


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialiserade inom framställning av formverktyg, formsprutning och levererar produkter över hela världen. De arbetar med framtagning av prototyper, märkning/tryckning av plastdetaljer samt montering av delsystem och kompletta moduler.