Tekniker med intresse för tekniken i framkant

Tekniker med intresse för tekniken i framkant

Är du tusenkonstnären som gillar teknisk problemlösning?
Söker du dessutom ett fritt och omväxlande arbete i Eskilstunaregionen?

Om tjänsten

Ditt nya jobb
I rollen som tekniker i teamet Lantmännen Maskin i Eskilstuna kommer du till en spännande teknisk miljö där det både handlar om att göra jobb ute på fältet hos kunderna och också utföra arbeten i hemmaverkstaden. I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar av både lantbruksmaskiner och Volvos entreprenadmaskiner. Du kommer bjudas på dagliga kontakter med både kollegor och kunder.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, man är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i teamet och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser.
Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla verksamheten i Eskilstuna. Lantmännen har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Vem är du?

Vi tror att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus, då det i arbetet ingår mycket kundkontakter. Med ditt goda ordningssinne tar du ansvar för det du gör och lovat och ser till att hålla dina deadlines. Att lära dig nya saker ser du som positivt och gillar att vidareutbilda dig för att utvecklas vidare. Med ditt utåtriktade sätt trivs du med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning på arbetsplatsen.

Vi söker dig med:
  • Egen praktisk erfarenhet eller en fordonsteknisk utbildning samt gärna erfarenhet av arbete med tunga fordon.
  • Kunskaper inom el/hydraulik och att du kan läsa schema av dessa bedömer vi som meriterande
  • Datorvana
  • Körkort, lägst B
  • Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om verksamheten

Om Lantmännen
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.

Läs gärna mer på: www.lantmannen.se
Mer info
Kontaktperson Urban Appelquist
Telefon 0703-77 45 95
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 16 okt 2019 (1 dag kvar)