Mekaniker, Nyköping

Mekaniker, Nyköping

Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker / servicetekniker till vår anläggning i Nyköping.
Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?

Dina
arbetsuppgifter

I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på i huvudsak lantbruksmaskiner.

Det här behöver
du för att lyckas och trivas:
  • En fordonsteknisk
utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
  • Goda kunskaper inom
el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
  • Datorvana
  • Körkort, lägst B
  • Det är också viktigt att
du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.

Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar. Du har förståelse för branschen, kanske är du rentav uppvuxen på en gård och har erfarenhet av att hantera lantbruksmaskiner sedan innan.

Som person är du utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Vad vi erbjuder
dig

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Som en del av
Lantmännen-koncernen får du ännu fler utvecklingsmöjligheter i olika riktningar. Det här kan, med andra ord, vara starten på en spännande framtid hos oss.

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom
Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Nyköping. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2020-06-07. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jan Filipsson på +46105563167.

Facklig representant IF Metall Tapio Hjerppe 010-556 40 37.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://lantmannen.com/
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen is an agricultural cooperative and Northern Europes leader in agriculture, machinery, bioenergy and food products. Lantmännen is owned by 25 000 farmers and with grain at the heart of our operations, we refine arable land resources to make farming thrive.