Vi förstärker vår organisation och söker nu en elektriker till Lambertsson i Nyköping!

Om rollen

Din roll blir att arbeta med installationer av tillfällig El på byggarbetsplatser samt vid andra tillfälliga anläggningar. I tjänsten ingår även arbete med belysning, värme, klimatkontroll, passersystem, larm samt data/fiber.

Vi utför också service och reparation av vårt uthyrningsmaterial samt installerar tillfällig värme. Som elektriker träffar du dagligen våra kunder och stöttar dem med problemlösning. I rollen ingår självständigt arbete med frihet under ansvar, du kommer att ha tillgång till servicebil och utföra uppdrag huvudsakligen i regionen. Vissa resor kan förekomma.

Om dig

Du har en 3-årig yrkesutbildning inom el och tidigare erfarenhet av att arbeta som elektriker. B-körkort är ett krav för tjänsten. Meriterande för tjänsten är BE körkort samt dokumenterade kunskaper inom Tele/Data/Larm samt dokumenterade kunskaper inom vvs.

Vi söker dig som är teknikintresserad och som har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är resultatfokuserad, noggrann och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

(Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därför alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering).
Mer info
Kontaktperson Magnus Lundh, Depåchef
Telefon 070-2034982
Område Nyköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.