1:line produktsupport till LAPP Miltronic!

1:line produktsupport till LAPP Miltronic!

Är du teknikintresserad och gillar att ha kundkontakt? Är du redo för en utmaning i ett team som värdesätter teamkänsla? Ser du möjligheter och är ständigt redo att lösa eventuella problem? Då är detta en roll för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med LAPP Miltronic en 1:line produktsupport till deras kundservicenhet med placering är på huvudkontoret i Nyköping. För att få de bästa förutsättningarna i rollen kommer du att få en gedigen onboarding så att du känner dig trygg i produktsortimentet och systemen.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos LAPP Miltronic under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Möjligheten att bli del av ett härligt team
  • En plats i ett spännande företag med stark tillväxt
  • En utvecklande arbetsplats där du har möjlighet att fortsätta utvecklas internt
Arbetsuppgifter
  • Hantera inkommande ärenden via telefon och mail
  • Produktsupport gentemot kunder
  • Ta fram LAPP-alternativ till produkter i kundförfrågningar
  • Hantering av produktfrågor och vägleda kunden i applikationslösning
Vi söker dig som:
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift.
  • Har goda kunskaper inom Officepaketet
  • Är teknikintresserad
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur bra du kommer trivas i rollen hos LAPP Miltronic. Vi ser att du uppskattar kundkontakt och är relationsskapande samt självgående. I denna roll kommer du långt med ett driv och vilja att utvecklas samt förmågan att ta egna intiativ. Vidare har du förmågan att samarbeta med andra såväl internt som externt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 08:00 - 16:30
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Marija Biletic
Email Mejla Marija Biletic
Område Nyköping
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!