Platschef till Kalmar

Platschef till Kalmar

Nu söker vi en driven och erfaren Platschef till verkstaden hos Kalmars kund. Verksamheten ligger i Oxelösund, där ansvarar du för underhåll och reparationer av maskinpark och övrig utrustning som används för interna transporter. Som ansvarig platschef för verksamheten har du fullt personal- och resultatansvar. Du har även ansvar för att den dagliga driften kontinuerligt utvecklas och levererar enligt uppsatta mål. Du kommer att rapportera till Servicechef.
Urval och interjuver sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

På Kalmar väntar ett omväxlande arbete med många kontaktytor såväl internt som externt. Tillsammans med ditt team på 12 personer, som utgörs av servicetekniker, en servicekoordinator och en administratör, skapar ni dagligen hög tillgänglighet av maskinparken, ökad kundnöjdhet och ett bra resultat. Din uppgift är att med ett tydligt ledarskap, engagera och motivera din personal att nå de uppsatta målen.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från en ledande befattning inom service, med fördel inom verkstads- och fordonsbranschen. Du har flerårig erfarenhet som ledare och gillar att coacha och utveckla dina medarbetare samt ge dem rätt förutsättningar att lyckas i sitt arbete.
Som person har du förmågan att motivera samt engagera andra och det är naturligt för dig att bygga goda och långsiktiga relationer mot kund. Rollen ställer krav på att du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskap i engelska i tal och skrift samt har en bred teknisk kunskap gällande truckar, lastbilar eller entreprenadmaskiner.

Om verksamheten

Kalmar erbjuder en modern arbetsplats med goda arbetsförhållanden och ett självständigt variationsrikt arbete. Här får du möjlighet att arbeta i ett serviceföretag med världsledande produkter. Företagskulturen präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ och drivs av att utveckla vår verksamhet.
Kalmar har det största utbudet av lösningar och tjänster för lasthantering för hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Kalmar är branschledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar-lösning. Genom sin omfattande produktportfölj, sitt globala servicenätverk och förmåga att smidigt integrera olika terminalprocesser förbättrar Kalmar effektiviteten för varje rörelse. www.kalmarglobal.com

Kalmar ingår i Cargotec. Cargotecs försäljning uppgick till sammanlagt 3,3 miljarder euro år 2018 och företaget sysselsätter cirka 11 000 personer. Cargotecs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors under symbolen CGCBV. www.cargotec.com
Mer info
Kontaktperson Mysan Zetterström
Telefon 0855554046
Område Nyköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)