Bilmekaniker med erfarenhet med servicekänsla till Nyköping!

Bilmekaniker med erfarenhet med servicekänsla till Nyköping!

Är du en driven, social och kunnig mekaniker som även har ett genuint intresse att få jobba med tyngre fordon. Så tveka inte att söka tjänsten omgående!

Om tjänsten

Vår kund representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner. Här hittar du ett brett maskin- program för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad. Vår kund är en rikstäckande organisation med maskinförsäljning och serviceställen. De har 60 verkstäder runt om i landet samt att mekaniker ibland jobbar ute hos kunder när deras maskiner inte fungerar.

Du kommer att få en introduktion som är anpassad till efter dina behov för att du ska få en så smidig ingång som möjligt. Du kommer att tillhöra ett team som jobbar enbart med lantbruksmaskiner ute hos kund så som traktorer och tillhörande redskap alternativt i deras nya verkstad.

Vem söker vi till denna tjänst

Vi söker dig som är driven, social och besitter på en teknisk kompetens. Du kommer att vara ansiktet utåt för vår kund då du jobbar väldigt kundnära och då är det viktigt att skapa goda relationer.

Arbetstider

Arbetstiderna är 07-16 måndag till fredag.
Du som söker bör vara flexibel och ha ett servicetänk då arbetet ibland behöver slutföras i närhet till sluttid.

Krav

Fordonteknisk utbildning som lägst gymnasial
Minst 2 års erfarenhet av mekanisk relevant yrke
Svenska i tal och skrift
B-körkort

Tillsättning

Omgående, skicka in din ansökan redan idag!

Om Jobzone Sverige

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i
Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.
Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Fordon, Reperatör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (28 dagar kvar)