Skadetekniker/Bilplåtslagare

Skadetekniker/Bilplåtslagare

Vi på Söderbergs Personbilar söker nu en skadetekniker/bilplåtslagare till vår skadeverkstad i Nyköping. Vi har moderna fordonsverkstäder, där vi arbetar med bilmärken från VW, Audi, Skoda, Seat/Cupra samt VW Transportbilar. Hos oss är utvecklingsmöjligheterna stora!

Om tjänsten
Arbetet innebär i huvudsak riktning av karosskador, byte av karosseridelar, riktbänksarbeten, svetsning, plastreparationer och vindrutebyten på personbilar och lätta transportbilar. Även en del administrativt arbete i form av dokumentation ingår i rollen.

Om dig
Vi söker dig med en fordonsteknisk utbildning som har erfarenhet från skadereparationer. Har du dessutom kunskap om våra system Car-o-liner, Cabas, Elsa och Automaster ser vi det som meriterande. God datorvana och B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann, kvalitetsmedveten och har god känsla för service. Du har en positiv inställning och god arbetsmoral. Självklart har du även ett stort fordonsintresse.

Vi erbjuder
God arbetsmiljö och trivsel är överst på vår prioriteringslista eftersom vi månar om våra medarbetares välbefinnande. Hos oss erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter och utbildningar av hög kvalitet. Som skadetekniker hos oss jobbar du med den senaste tekniken inom bilskadereparationer och de bästa verktygen.

Övrigt
Tjänsten är heltid med placering i Nyköping.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Forss på 0155–209036, johan.forss@soderbergsbil.se

Urval hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Krav
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Erfarenhet från skadereparationer
  • God datorvana
  • B-körkort
Meriterande
  • Kunskap om systemen Car-o-liner, Cabas, Elsa och Automaster
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.