Personbilstekniker Skoda, Nyköping

Personbilstekniker Skoda, Nyköping

Söderbergs Personbilar har haft ett rekordår! Vi behöver därför förstärka vår organisation ytterligare och söker dig som vill bli en del av ett expanderande företag med erfarna fordonstekniker.

Vi erbjuder dig goda möjligheter till utbildning och karriär där du som nyutbildad har stor möjlighet till utveckling inom branschen!

Till vår verkstad i Nyköping söker vi nu fordonstekniker/bilmekaniker.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du självständigt utför alla typer av service-och reparationsarbeten samt felsökningar. Reparationsanvisningar tar du fram via datasystem direkt från fabrik. Du ingår i ett proffsigt team med erfarna fordonstekniker och en coachande verkmästare som alltid finns tillgängliga för stöd och hjälp.

Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas och bli en duktig fordonsmekaniker hos ett stabilt och expanderande företag som erbjuder starka varumärken. Det enda kravet vi ställer på dig är att du har fordonsteknisk utbildning. Skulle du dessutom ha några års erfarenhet som fordonstekniker är det meriterande, likaså är tidigare erfarenhet från el- och datafelsökningar, diagnoser samt tekniska problemlösningar. Har du tidigare erfarenhet från märkesverkstad för Volkswagen, Skoda och/eller Audi är det en merit. God datorvana är en förutsättning för att lyckas i arbetet. B-körkort är ett krav.

Du som person är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete, du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vidare är du flexibel, du trivs med att ha flera olika arbetsuppgifter och arbetar med kundnöjdhet i fokus.

Hos oss erbjuder vi goda möjligheter till utbildning och karriär - bara du själv sätter gränser för din utveckling. Som vår medarbetare blir du del av en härlig grupp med god sammanhållning och en organisation som ger ett starkt stöd till varje medarbetare.

Placering: Nyköping

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef, Markus Rehnström på telefon; 0765-266582 eller e-post: markus.rehnstrom@soderbergsbil.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 februari. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderbergs Personbilar är ett bilhandelsföretag med stark lokal förankring och verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar och inom företaget ingår även Europacar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, däck och bilvård. Vi är ca 200 medarbetare och vi omsätter ca 1,2 miljarder kronor. Certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.