Fordonstekniker Audi

Fordonstekniker Audi

Vi på Söderbergs Personbilar söker nu tekniker till våra Audi verkstäder.

Vi har moderna fordonsverkstäder, där vi arbetar med Audi och den senaste tekniken. Hit söker vi tekniker.

God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö och får arbeta med dom bästa verktygen och härliga kollegor.

Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter och bra utbildningar.

Vi söker: Tekniker med några års erfarenhet, gärna av felsökningsarbeten.

Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011-280137 för Norrköping eller Johan Forss på 0155-209036 för Nyköping.

Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping eller Nyköping så kom gärna in och presentera dig.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

Krav
  • Fordonsutbildning
  • B-körkort
Meriterande
  • Branscherfarenhet
Mer info
Telefon 018-100112
Område Nyköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.