Kylmontör sökes till Indoor Energy!

Kylmontör sökes till Indoor Energy!

Är du ute efter ett företag att kunna växa i? Arbetar du inom entreprenad idag? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som kylmontör hos vår kund Indoor Energy i Nyköping kommer din vardag bestå i huvudsak arbeta i projekt och kylmontage sekundärt stötta på service. Det kommer även innefatta arbete som exempelvis förebyggande och felavhjälpande av kylanläggningar och klimatinstallationer. Du kommer välkomnas av ett härligt gäng på 10 nära kollegor i liknade roller. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Kylcertifikat kategori 1
  • Erfarenhet av kylmontage inom entreprenad
  • B-körkort
  • Svenska
Meriterande:
  • Erfarenhet av montagearbete
  • Tidigare arbetat som kyltekniker
Personliga egenskaper och beteenden:
Vi ser gärna dig som söker att du har hög serviceanda och tycker att det är roligt att arbeta inom entreprenad. Du behöver vara engagerad och tycka om att både arbeta självständigt och i grupp.

Villkor

Ort: Nyköping
Omfattning: Heltid
Tider: Dagtid 07:00-16:00
Tjänsteman
Du kommer ha tillgång till servicebil, kommer även ha möjlighet att få förmånsbil

Vi kommer behandla ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Nyköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Indoor Energy arbetar med installation, service och underhåll inom fastighetsteknik och fastighetsautomation med fokus på energieffektivitet. De finns på 10 kontor och i Nyköping och Katrineholm befinner sig 25 medarbetare. Deras fyra ledord genomsyrar verksamheten lagspel, personligt ledarskap, ambition och proaktivitet. Varmt välkommen med din ansökan för att få möjlighet att vara en del av detta företag!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.