Säljare MG

Säljare MG

Om oss
"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Våra mest framgångsrika säljare har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett bättre liv. Utöver det är våra mest framgångsrika säljare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

Om jobbet
MG - nytt varumärke inom Holmgrens Bil! På anläggningen i Nyköping kommer vi börja sälja den populära bilen som finns både som helelektrisk och i en plugin-version.

Som säljare på Holmgrens Bil får du följa med på en resa där du får möjlighet att sikta mot toppen genom att skapa dina affärsmöjligheter. Du hanterar tillsammans med ditt team allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Idag skapas mer än hälften av alla affärer via digitala kanaler. Du är välbekant och bekväm med dagens teknik och öppen för framtidens.

Om dig
Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som drivs av att bygga och vårda kundrelationer och ge våra kunder en förstklassig upplevelse. Det är självklart för dig att erbjuda hög tillgänglighet för våra kunder. Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du planerar din tid för att säkerställa din affärsmässighet. Du har lätt för att skapa arbetsglädje, tar ansvar för framgångsrika resultat och du är engagerad genom din nyfikenhet och vilja till att utmana dig själv.

Mycket meriterande är om du har några års erfarenhet från bilförsäljning eller annan försäljning med mer komplex finansiering.

En fördel är om du har ett brett kontaktnät och van vid uppsökande bearbetning då det är en stor del av arbetet för att skapa försäljning bland både befintliga och framtida kunder.

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Ansökan
Ansök senast 8 augusti 2021. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta säljchef Linus Öhman via linus.ohman@holmgrensbil.se. Vi väljer mail som kontaktväg då det är semestertider och vi lättare kan hantera frågor & svar.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christina Kullin
Telefon 036 39 58 80
Område Nyköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 650 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.