Rekonditionerare Nyköping

Rekonditionerare Nyköping

Rekonditionerare Nyköping
Till vår anläggning i Nyköping söker vi nu en Rekonditionerare som vill ge våra kunder bilvård i toppklass!

Om jobbet
Rekonditionering är ett hantverk och som rekonditionerare ansvarar du för att iordningställa, tvätta och polera fordonen utvändigt samt tvätta och städa dem invändigt. Har du erfarenhet från olika system av lackbehandlingar så är det mycket meriterande. Du genomför noggranna fysiska inspektioner inför leverans till kund samt transporterar fordon vid behov.

Rekonditioneringen är en viktig kugge i bilflödet mellan de olika avdelningarna. För att lyckas i rollen behöver du, förutom att ha god samarbetsförmåga även självständigt kunna planera ditt eget arbete och hela tiden 'ligga steget före'.

Ett professionellt bemötande gentemot kunder och kollegor samt att du säkerställer att det dagliga arbetet flyter på och leder till en positiv kundupplevelse, är en självklarhet. Målet är att du överträffar kundens förväntningar när du återlämnar bilnycklarna.

Om dig
Vi söker dig som har stor erfarenhet inom rekonditionering och bilvård samt kunskap av maskinpolering. Du har ett brinnande intresse för bilar, är duktig på praktisk problemlösning som skapar mervärde för kunden och det är av stor vikt att du har förståelse för värdet av varsamhet i arbetet med våra fordon.

Som person kan du på ett naturligt sätt skapa goda relationer och du är lyhörd och nyfiken gentemot kundens och teamets behov. Du har ett starkt sinne för struktur och planering av din arbetstid och förmågan att behålla fokus, lugn och ett gott humör när det ibland är mycket att göra.

Som person är du driven, du vill utveckla och utmana dig själv. Du är kvalitetsmedveten och noggrann.

Det är krav på B-körkort. Krav även på att du har god mycket goda erfarenheter från IT-system då hela vårt planeringsflöde är digitaliserat.

Ansökan
Ansök senast 1 november 2020. För mer information om tjänsten kontakta Säljchef Linus Öhman, på telefon 0155-45 41 14. Vänta inte med din ansökan då vi arbetar löpande med urvalsprocessen och kan komma att anställa innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 650 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.