Affärsdriven Kökssäljare till Härjedals Kök AB, Eskilstuna / Nyköping

Affärsdriven Kökssäljare till Härjedals Kök AB, Eskilstuna / Nyköping

Affärsdriven Kökssäljare

till Eskilstuna / Nyköping

HärjedalsKök AB är en av nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget har huvudkontor med produktion i Härjedalen, och försäljningskontor över hela Sverige och Norge. Vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med vanliga människor. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse om du har vilja att lyckas!

Nu söker vi Dig som gillar att göra affärer och tycker det känns spännande att få hjälpa människor med deras designval i hjärtat av hemmet!

Om tjänsten

Hos oss på HärjedalsKök är säljare det finaste man kan vara, och vi erbjuder goda möjligheter att utvecklas i din försäljning och samtidigt kunna tjäna bra pengar. Du får möjlighet att vara en del av ett växande bolag som mottagit pris för bl.a. Årets Gasellföretag. Du kommer sälja en svensktillverkad produkt av hög kvalité som tillverkas utifrån kundens behov och din arbetstid är flexibel, det viktiga är att kunna möta kunden på deras villkor.

Vi erbjuder
  • Fast lön och bonus
  • Ett dedikerat team som ger dig redskapen att lyckas i ditt dagliga arbete
  • Gedigen säljutbildning genom HK Business School
  • Tävlingar, roliga teamaktiviteter och möjligheter till spännande resor
Din profil
  • Du har körkort
  • Det passar dig att arbeta flexibelt, även kvällar och helger
  • Du är mycket självständig, men kan även arbeta i grupp
  • Du drivs av höga mål, är resultatinriktad och har god självdisciplin
  • Du har passion för människor
  • Du blir triggad av att göra affärer och vill tillhöra försäljningens elitserie, och är villig att satsa vad som krävs för att lyckas!
Kontakt

Har du frågor kring tjänsten? Kontakta rekryteringskonsult Ulf Hammar på 070-606 31 00.

Ansökan

Om du tycker att detta låter spännande så ser vi fram emot att ta del av din ansökan genom att du skickar in ditt CV/personliga brev till oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om HärjedalsKök

Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med glada och ambitiösa kollegor, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet. Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!Besök gärna vår hemsida eller några av våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, account manager, sales, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!