Fältmekaniker till GML Sport AB

Fältmekaniker till GML Sport AB

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet som mekaniker, förslagsvis för entreprenadmaskiner, traktorer, lastbilar eller andra maskiner. Är du personbilsmekaniker och har mekat med exempelvis traktorer på fritiden har du goda förutsättningar att lyckas i rollen. Har du erfarenhet av el och hydraulik är det mycket meriterande. Viktigt är att du är flexibel, att du är en problemlösare och att du kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Då du arbetar ute i fält och är företagets ansikte utåt krävs att du trivs med sociala kontakter och drivs av att ge våra kunder hög och flexibel service. B-körkort är ett krav, likaså att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om företaget

GML Sport AB bildades 1994 och utvecklades snabbt till att bli en av landets ledande leverantörer av maskinutrustning för skötsel av gröna sportytor. Företaget har alltid satt en stolthet i att agera både som kunskapsförmedlare och samarbetspartner till användarna.
På senare år har en ny marknad för olika typer av tjänster inom drift, renovering och anläggning av gröna sportytor till golf- och idrottsplaner börjat växa fram. Inom just dessa områden, entreprenad, har GML Sport genom offensiva satsningar snabbt intagit en ledande position. Företaget befinner sig i en stark expansion på tjänstesidan och räknar med att antalet uppdrag och medarbetare kommer att öka kraftigt under de kommande åren.
Mer info
Kontaktperson Jens Strom
Telefon 08-409 144 46
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet som mekaniker för entreprenadmaskiner, traktorer, lastbilar eller andra maskiner? Söker du en roll där du får arbeta självständigt efter egen planering i en härlig arbetsmiljö med mycket grönytor? Tycker du dessutom om att arbeta med problemlösning? Då kan du vara den vi söker!

Som Fältmekaniker kommer du att utgå dagen från vår anläggning i Trosa med egen servicebil och du kommer arbeta med service och reparationer av maskiner på fyra golfanläggningar belägna mellan Norrköping och Sigtuna. Eftersom vi sköter hela driften ute hos våra kunder kommer du att arbeta med alla typer av maskiner, allt från anläggnings-, dressing- och luftningsmaskiner till mindre traktorer. Du kommer att ha tät kontakt med våra banchefer gällande behovet av reparationer och löpande underhåll.
Vi erbjuder en roll med mycket frihet under ansvar där du självständigt planerar din dag och prioriterar mellan akuta ärenden och löpande underhåll.