Maskinkonstruktör till stor kund!

Maskinkonstruktör till stor kund!

Söker du nya erfarenheter och vill vidareutveckla din kompetens inom maskinkonstruktion? Är ett välkänt bolag med stora projekt ett attraktivt val för dig?

Sök denna tjänst som maskinkonstruktör redan idag eller tipsa om en vän!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som maskinkonstruktör kommer du att sitta internt med projekt men till huvudsak sitta ute hos kund. Dina arbetsuppgifter är att konstruera och beräkna olika typer av byggnationer. Det kan handla om bland annat konstruktion inom maskin, installationsteknik, layoutkonstruktion och anläggningskonstruktion. Det kan också handla om att rita upp stora processcheman. Du kommer arbeta i olika stora projekt beroende på kunds uppdrag. Vanligt att man arbetar i projektteam men även självständigt arbete.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole eller civilingenjörsutbildning inom relevant område.
  • B-Körkort
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Arbetat i beräkningsprogram ANSYS, CAEPipe, Flowmaster
  • Erfarenhet inom tung industri
  • Kunskap i SolidWorks
Förekommer eventuella resor i tjänsten, oftast dagspendling.

I tjänsten som maskinkonstruktör är du socialt lagd då konsultrollen innebär mycket kundkontakt och arbete i projektteam. Du är lyhörd på verksamheten och lägger gärna fram förslag på förbättringsåtgärder. Som person är du nyfiken för att lära och öppen att dela med dig av dina erfarenheter.
Viktigt i rollen är att du tar eget ansvar och är engagerad i varje projekt. Känner du att dessa egenskaper stämmer in på dig som person, kan denna tjänst vara något för dig!

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Norrköping

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är Nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Deras 9 000 ingenjörer, arkitekter och miljöexperter utvecklar hållbara och värdeskapande lösningar för kunder och samhälle. Kundföretaget är ett av Europas tio största teknikkonsultföretag och utför årligen uppdrag i 80 länder över hela världen. Företaget omsätter cirka 9 miljarder SEK och är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. För detta uppdrag är tjänsten placerad i Nyköping.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.