Entreprenad mekaniker sökes till Nyköping!

Entreprenad mekaniker sökes till Nyköping!

Har du arbetat som meknaiker innan? Intresseras du av tunga fordon?
Sök då denna spännande tjänst idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

Som entreprenad mekaniker kommer du främst att arbeta med reparationer av lantbruksmaskiner och tunga fordon. Du kommer främst att mecka, skruva och reparera. Du som entreprenad mekaniker kommer tillhöra Nyköping. Fokus kommer att ligga på reparation av maskinfordon. Detta kan ske på din arbetsplats men även ibland ute hos kund.

Din profil

Skallkrav:
Utbildning inom fordonsbranschen
Körkort
Svenska
Intresse för tunga fordon alt. lantbruksmaskiner

Meriterande:
SSG leg
Heta arbeten
Erfarenhet av liknande arbete sen innan

Som person bör du vara en lagspelare. Du bör trivas i en miljö där de är högt i tak och att du är nyfiken på att lära dig nya saker.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Nyköping
Lön: Enligt ök

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Nyköping
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund representerar de starkaste maskinerna på marknanden på lantbruksmaskiner. De har ett brett maskinprogram för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad. De är riikstäckande i sin organisation men de har maskinförsäljning och serviceställen som man alltid kan ta sig till.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.