Automationstekniker som får resa i hela världen!

Automationstekniker som får resa i hela världen!

Gillar du att resa? är du i början av din karriär och har utbildning inom automation? då ska du titta hit! Nu har du chansen att få ett jobb där du har hela världen som språngbräda!

Dina arbetsuppgifter

När du är bortrest kommer du tillsammans med en kollega att åka till länder så som USA, England,Sydafrika,Thailand och många andra platser där ni ser till att hjälpa kunden med installation av maskin,underhåll och drift och testkörning. Jobbet innnebär mycket resor så det krävs att du gillar att se världen och har en situation som gör att du kan resa mycket.

När du är på hemmaplan kommer du att få in order på kommande projekt där du projekterar och löser programmeringen för produkten, Du hjälper även till med serivicestöd mot kunder och underhåll av maskiner. Du kommer inledningvis gå vid sidan av en erfaren kollega som lär dig hela kedjan från början till slut.

Din profil

För att passa i den här rollen behöver du vara en social person som ser möjligheter och är duktig på problemlösning.Du har en nyfikenhet och en vilja att utvecklas och lära dig samt har ett driv att göra ett så bra jobb som möjligt. Vi lägger stor vikt på personlighet till denna roll.

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning inom automation eller likvärdig YH-utb
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Högskoleingenjör inom automation
  • Erfarenhet av liknande arbete
Villkor

Omfattning: Heltid
Anställning: Inledningsvis provanställning 6 månader som sedan går över till tillsvidareanställning
Ort: Nyköping men mycket resor förekommer i hela världen
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande!så sök tjänsten idag eller tipsa en vän!
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-314173
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget bygger och säljer maskiner inom tillverkning av takpannor, dom har en lång erfarenhet inom branschen och hjälper kund från idè till färdig produkt. Utvecklar idag helautomatiska maskinsystem till alla världens hörn. Det här är ett företag som vill att sina anställda ska trivas att må bra och du har möjlighet att påverka och hjälpa till att utveckla nya lösningar till företaget.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.