Resande säljare i Europa sökes!

Resande säljare i Europa sökes!

Vill du arbeta för ett internationellt bolag? Är du tekniskt intresserad och drivs av försäljning? Detta är ett unikt tillfälle för dig att arbeta i en global koncern med försäljning och vara med på resan att öka Lapp Groups försäljning av el-relaterat material till tillverkare, operatörer och installatörer inom Europa.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Key Account Sales kommer det läggas mycket fokus på att planera, strukturera och genomföra aktiviteter för att etablera en stark kundbas av internationella telekomaktörer (tillverkare, operatörer, installatörer). Du kommer ha en gedigen introduktion där du får lärdom om företaget och deras produkter. Produktportföljen är inte begränsad till bara Fleximarks produkter, den kan utökas med andra produkter och tjänster som utförs av Lapp, vilket betyder samarbete med andra enheter och organisationer inom Lapp. Detta är en resande tjänst vilket innebär att du som söker ska känna dig bekväm med att vara borta i perioder. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Flytande engelska
  • God teknisk förståelse
  • Relevant akademisk utbildning
Meriterande:
  • Dokumenterad erfarenhet av framgångsrik teknisk försäljning i industriell miljö
  • Erfarenhet av att skapa relationer med maktbasen hos våra internationella kunder
Personliga egenskaper:
Vi ser dig som söker att du har en god social förmåga där du alltid sätter kunden i fokus. Du behöver vara social och kommunikativ i din personlighet med integritet och med en naturlig auktoritet. För att du ska trivas i rollen ser vi också att du är strukturerad och målfokuserad, det vill säga att sätta egna mål och jobba fokuserat för att nå dit.

Villkor

Ort: Nyköping men resor förekommer
Lön: Månadslön + Bonus
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Nyköping
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 2 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fleximark utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer märksystem för att tillgodose marknadens behov av kabel-, part- och komponentmärkning. Fleximark levererar även programvara och hårdvara till kunder för egen utskrift av märkning. Våra märksystem levereras till kunder i hela världen genom Lapp-koncernens säljbolag och egna återförsäljare. Fleximarks huvudkontor, produktionsanläggning, lager och logistikcenter ligger i Nyköping.

Fleximark tillhör den tyska koncernen LAPP Group, som är en av världens ledande leverantörer av högkvalitativ kabel och kabeltillbehör. Lapp omsätter ca 1,2 M€ och finns etablerat med egna säljbolag i 45 länder. (www.lappgroup.com)

Fleximark ska sträva efter att utmärka sig som en av de bästa aktörerna på marknaden. Detta innebär att kunderna ska uppfatta bolaget som den plats där man erhåller kvalitativa produkter, erkänt god service och framför allt en bred kompetens inom vårt område märksystem.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.