Verktygsmakare till Eberspächer

Verktygsmakare till Eberspächer

För Eberspächers räkning söker vi nu en verktygsmakare för placering i Nyköping. Ta chansen att få arbeta kreativt i en roll med stor frihet under ansvar!

Om kundföretaget

https://www.eberspaecher.com/en/

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verktygsmakare kommer du initialt att arbeta med förebyggande underhåll av pressverktyg. Detta innebär exempelvis demontage och återmontage av verktyg, utbyte av slitdelar och tvätt av verktyg. Flera verktyg kommer genomgå större modifieringar. På sikt kommer du bland annat utföra svetslagningar, inslipning, fläckning och köra try-out pressen. Det förkommer aven att köra manuella bearbetningsmaskiner så som svarv, fräs och slipning. Arbetet bedrivs på 2-skift samt 4-skift.

Din profil

Du som söker:
  • har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter från mekaniskt arbete
  • har kunskap inom ritningsläsning och ritningsregler
  • ska kunna utföra manuell maskinbearbetning så som planslipning, borrning, fräsning och svarvning
  • kan svetsa gjutgods samt härdat material
  • har goda kunskaper i engelska
  • har goda kunskaper gällande Officepaket då arbetet skall dokumenteras
Det är meriterande om du har:
  • truck- och traversutbildning
  • erfarenhet av klipp- och formverktyg
  • kunskap i materiallära
  • kunskap gällande polering, fläckning och inslipning av verktyg
Arbetet som verktygsmakare är mycket fritt och ställer höga krav vad gäller självdisciplin och förmåga att styra och planera sitt eget arbete. Som person har du fullt engagemang och full förståelse för ditt eget leveransansvar av överenskomna tjänster och uppdrag. Att leverera enligt överenskommen tidplan är för dig en självklarhet. För att klara av tjänsten på bästa sätt krävs även ett gott ordningssinne.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 29 juli (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se