Produktionsledare till Eberspächer

Produktionsledare till Eberspächer

För Eberspächers räkning söker vi nu en operativ produktionsledare till deras verksamhet i Nyköping. Har du ett intresse och förståelse för teknik och vill jobba operativt i en ledande roll? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om kundföretaget

www.eberspaecher.com/en/

Dina arbetsuppgifter

Som produktionsledare på Eberspächer kommer du att ha både personal- och produktionsansvar för ditt skiftlag. I teamet arbetar ni tillsammans med ständiga förbättringar och standardiserat arbete och det är viktigt att du har en kostnadsmedvetenhet för att kunna se vad du kan göra för att hitta möjligheter till besparingar. I rollen ingår också samverkan med andra funktioner och expertiser inom och utom företaget.

Din profil

Du som söker:
  • har som lägst gymnasiekompetens inom något tekniskt område
  • har erfarenhet från fordonsbranschen (automotiv)
  • har erfarenhet av personalansvar
  • har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
  • behärskar obehindrat Microsoft Office-programmen
  • kommunicerar obehindrat på svenska
Det är meriterande om du har kunskap inom teknikavtalet samt om du har erfarenhet av att arbeta i SAP. Då koncernspråket är engelska är det viktigt att du behärskar det i tal och skrift.

Som person är du driven och har förmågan att se individen i det dagliga arbetet. Du visar detta genom ditt agerande när du pratar med människor, hanterar svåra samtal och när du fattar beslut. Du är engagerad och målmedveten och gillar att få andra att växa och att ta sitt ansvar. Vidare förstår du vikten av operatörsunderhåll. I det dagliga arbetet leder, stöttar och entusiasmerar du andra och har god förmåga att organisera och planera arbetet.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 29 juli (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se