Truckförare till Cyclife Sweden AB

Truckförare till Cyclife Sweden AB

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig på som vill arbeta som truckförare på Cyclife Sweden AB. I denna tjänsten arbetar du i ett team på fyra personer som tillsammans ser till att produktionen får det stöd de behöver i det dagliga arbetet. Arbetsuppgifterna är bland annat truckkörning, containerhantering, lastning och lossning samt administrativa arbetsuppgifter i ett lagersystem.

Arbetstiderna för tjänsten är måndag till fredag 6:45-15:30. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Cyclife Sweden AB.

Din profil

För att lyckas i rollen som truckförare krävs det att du
  • har god vana av att köra vanlig motviktstruck(1,6-3,5t), större motviktstruck(16-37t) och Mafi-dragare
  • har erfarenhet av att arbete administrativt i ett lagersystem, du har god datavana
  • har B-körkort
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt, du är flexibel och vill utvecklas. Det är ett fritt arbete där du kommer att få möjligheten att ta mycket eget ansvar och teamet är öppet och har högt i tak.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Nyköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.