Operatör till kund i södra Stockholm

Operatör till kund i södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Är du intresserad av en tjänst som operatör på ett företag som är verksamma inom byggindustrin? Då har vi tjänsten för dig!

I rollen som operatör kommer du att tvätta, utföra reparationer och underhåll av maskiner. I rollen ingår också arbetsuppgifter som produktionsomställningar, felsökning, truckkörning och kvalitetskontroller. Du kommer ingå i ett härligt team på 4 personer där det är högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, måndag-fredag 06:00-15:00. Du kommer arbeta ute hos vår kund i Tullinge. Detta är en konsultlösning till en början som kommer gå över till en tillsvidareanställning ute hos vår kund.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete inom industrin eller har ett teknik intresse. Du kan ha arbetat som servicetekniker eller operatör tidigare och har en svetsutbildning eller el-behörighet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. För att lyckas i rollen krävs det att du har B-körkort, god datorvana samt att du har erfarenhet av industriarbete/maskinarbete sedan tidigare.

Det är meriterande om du har:
  • Truckkort
  • Traverskort
  • Heta arbeten
Som person är du kvalitetsmedveten, social och driven med ett öppet sinne för detaljer. Du bidrar med en härlig stämning i ditt team och har en god förmåga att samarbeta med andra.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Keve, cecilia.keve@2complete.se eller 070-845 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Operatör, Industriarbetare, Industritekniker
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället