Operatör till förbränningsteamet på Cyclife

Operatör till förbränningsteamet på Cyclife

Cyclife Sweden AB hanterar och behandlar lågaktivt avfall från kärnkraftsindustrin. Företaget har världsunik specialistkompetens rörande avveckling av radiologiska anläggningar och hjälper sina kunder inom främst kärnkraftsindustrin men också andra branscher såsom sjukvården, att minimera miljöpåverkan av deras radiologiska verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som operatör kommer du att vara en del av i Team förbränning där du arbetar med att volymreducera radioaktivt material. Detta sker genom förbränning av avfall.

Du har som operatör blandade arbetsuppgifter inom förbränning, pyrolisering, avfallshantering, strålskydd, svalahantering och gammaspektrometriska mätningar.

Formell kompetens

B-körkort

Goda svenskakunskaper

Datorvana

Meriterande

Erfarenhet ex : industri, mekanisk verksamhet eller annan producerande verksamhet

Heta arbeten

Truckkort

Traverskort

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är social, ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är duktig på att samarbeta. God fysik är bra då arbetet är fysiskt.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Tillsvidare/provanställning/Heltid/Nyköping

Dagtid, helgarbete förekommer

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

I denna rekryteringsprocess samarbetar Cyclife Sweden AB med Lernia Bemanning AB. Uppdraget är en direktrekrytering till Cyclife Sweden AB.

Vid frågor är du välkommen att maila till camilla.enberg@lernia.se

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 2 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.