Cyclife söker operatörer till smältverksamheten i Studsvik

Cyclife söker operatörer till smältverksamheten i Studsvik

Cyclife Sweden AB hanterar och behandlar lågaktivt avfall från kärnkraftsindustrin. Företaget har världsunik specialistkompetens rörande avveckling av radiologiska anläggningar och hjälper sina kunder inom främst kärnkraftsindustrin men också andra branscher såsom hälso- och sjukvård, att minimera miljöpåverkan av deras radiologiska verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som operatör inom smältverksamheten arbetar du med att volymreducera radioaktivt material. Detta sker genom att det bearbetas och smälts.

Exempel på arbetsuppgifter: varmbearbetning genom skärning, blästring, kallbearbetning genom sågning eller kompaktering, även inslag av operatörsunderhåll kan förekomma.

Du förväntas även att aktivt bidra i arbetet kring säkerhet och ständiga förbättringar.

Formell kompetens

B-körkort
Goda svenskakunskaper
Datorvana

Meriterande

Erfarenhet ex: tung industri, gjuterier, mekanisk verkstad eller annan producerande verksamhet.
Heta arbeten
Truckkort
Traverskort

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är social, ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är duktig på att sammarbeta. God fysik är bra då arbetet är fysiskt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid//Nyköping
Skiftarbete, kontinuerligt 2-skift

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

I denna rekryteringsprocess sammarbetar Cyclife Sweden AB med Lernia Bemanning AB. Uppdraget är direktrekryteringar till Cyclife Sweden AB.,

Vid frågor är du välkommen att maila till camilla.enberg@lernia.se

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 25 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.