Driftledare till Coors lokalvård i Nyköping

Driftledare till Coors lokalvård i Nyköping

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag.
I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkorVi söker nu en ny driftledare till vår lokalvårdsleverans i Nyköping. Vi levererar lokalvård av hög kvalitet till våra kunder. Är du den vi söker?

Om rollen
Som driftledare kommer du tillsammans med din driftchef att leda den dagliga verksamheten och stötta våra medarbetare hos kunden samtidigt som du själv är aktiv i leveransen.

Dina huvudsakliga uppgifter utöver lokalvård är:
  • Samordna bemanningen för den dagliga leveransen inklusive sjukfrånvarohantering
  • Schemaläggning och planering av resurser
  • Samla in och hantera återkoppling och idéer rörande leveransen
  • Utveckla och upprätthålla en god kommunikation med kund och medarbetare
  • Identifiera merförsäljning genom att vara lyhörd för kundens behov
  • Utveckla, driva och genomföra förbättringsförslag
  • Ha kontakt med leverantörer och genomföra materialbeställningar
  • Kvalitetsuppföljning av leveransen tillsammans med kunden
  • Välkomna och lära upp nya medarbetare och vikarier
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Nyköping. Du anställs som lokalvårdare och erhåller ett driftledartillägg där tjänstens uppdrag fördelas mellan lokalvård och driftledare. Tjänsten börjar med provanställning på 6 månader med mål att övergå till en tillsvidareanställning. Du rapporterar till driftchef i Norrköping. Tjänstebil finns till förfogande för att ta sig mellan de olika lokalvårdsleveranserna.

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av arbete som lokalvårdare samt meriterande om du också har erfarenhet av att leda personal. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av att hantera skurmaskiner och viss specialstäd men dock ej ett krav. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Vi ser gärna att du också har grundläggande kunskaper i engelska.

Du behöver ha B-körkort för att effektivt ta dig mellan de platser som du städar på. Vidare är du en van systemanvändare och behärskar program såsom Excel och Word. Har du dessutom erfarenhet av något schemaläggningsprogram är det meriterande. Du behöver ha genomgått någon form av utbildning inom lokalvård som tex. SRY, PRYL eller annan likvärdig utbildning.

Din personlighet
I ditt dagliga arbete kommer du att möta både våra kunders personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och tycker om att möta människor. Du är positiv, lyhörd och har ett starkt engagemang i att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Vidare ser vi att du är stresstålig, flexibel samt är duktig på att planera och organisera ditt och andras arbete och känna dig bekväm i att ta beslut. Du behöver också ha ett öppet sinne för förändring och utveckling.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar, friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Du kommer ingå i ett team med fin sammanhållning och öppenhet, ingenting är omöjligt utan alla hjälps åt tillsammans med god samarbetsförmåga. Din närmaste chef är en god lyssnare och coach och finns alltid tillgänglig när så önskas och är tydlig i sin kommunikation med god värdegrund. När det uppstår utmaningar tas de om hand omgående och tillsammans finner ni lösningar.

Kontakt och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att ta kontakt med driftchef Nina Seidlitz via mail Nina.Seidlitz@coor.com. Vi hanterar löpande ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via ansökningsknappen i annonsen. Vid anställning behöver du kunna uppvisa utdrag från belastningsregistret.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Nina Seidlitz
Telefon 011186343
Område Nyköping
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).