arbetsledare till CERTEGO

arbetsledare till CERTEGO

Brinner du för modernt ledarskap, spännande projekt och att få jobba nära kunder? Nu har du möjligheten att få jobba på CERTEGO och leda ett kompetent team i spännande pågående och framtida projekt!

I rollen som arbetsledare leder du ett team som består av duktiga och engagerade tekniker med olika kompetenser inom lås- och larmsystem. Du kommer även att arbeta nära våra kunder och sätta dig in i deras behov och skapa goda långvariga relationer.

CERTEGO främjar och strävar efter en god arbetsmiljö och att erbjuda lika rättigheter och möjligheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.

Vi erbjuder en spännande roll i ett välmående och expansivt företag med öppen och välkomnande atmosfär. Vill du bli en viktig del av CERTEGO? Sök tjänsten redan idag!

Placering är på vårt kontor i Nyköping.

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

Du som arbetsledare har en viktig roll i teamets framgång. Tillsammans, under din ledning, skapar ni nöjda servicekunder och tar projekten i mål. Det är du som planerar och fördelar jobb och coachar teamet så att ni följer avtalade inställelsetider, genomförande, projektplaner, kvalitet och infriar kundens förväntningar. Du är en viktig person för att motivera och inspirera ditt team så att ni trivs på jobbet och har en god gemenskap.

Du har en viktig roll i försäljningsarbetet och är huvudspelaren när det kommer till att hitta rätt lösning för varje kund. I kundrelationen är du en nära samarbetspartner som är duktig på att sätta dig in i kundens behov och erbjuda den bästa helhetslösningen.

I dagsläget arbetar 8 medarbetare med befattningarna butik/verkstad, låstekniker samt larmtekniker i Nyköping. Du har ett nära samarbete med filialchef samt regionchef, och rapporterar till filialchefen.

Ditt ledarskap stärker CERTEGOS vision att vara förstahandsvalet som varumärke, arbetsgivare och lösningsleverantör.

Kvalifikationer

Du är en arbetsledare som trivs med att leda och stötta andra i deras arbete och som gillar att ha mycket kundkontakt. Du är trygg i dig själv och professionell i ditt bemötande mot kollegor, kunder och leverantörer.

Som ledare är du duktig på att se uppgiften och målet och har förmågan att bryta ned det i aktiviteter och arbetssätt. Det är bevisat att du är duktig på att få saker gjorda, kan delegera och har tilltro till dina medarbetare. Tillsammans med ditt team når ni målet och du leder dem som ett lag och ni firar uppnådda projektmål tillsammans.

För att lyckas i rollen tror vi att du har god erfarenhet av att ha arbetat i ledande befattning. Kanske har du jobbat som arbetsledare eller projektledare i en närliggande bransch? Det är meriterande om du har erfarenhet av säkerhetsbranschen, men det är inte ett krav. Du har ett allmänt tekniskt intresse och kunskap som hjälper dig att förstå kundens behov och vår leverans.

Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att genomföra en vandelsprövning, vilken är obligatorisk för tjänster inom säkerhetsbranschen.

B-körkort är ett krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om CERTEGO

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY.

Sista ansökningsdag:
2018-07-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Kontakta rekryteringskonsult Emelie Wiktorsson, emelie.wiktorsson@randstad.se eller rekryteringskonsult Lisen Götze, lisen.gotze@randstad.se.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 4 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.