Distriktschef Öst till Caverion

Distriktschef Öst till Caverion

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare? Då kanske du är Caverions nya Distriktschef Öst Service! Som Distriktschef får du förmånen att leda och utveckla arbetet inom ett snabbt växande område. Du får ta stort eget ansvar och har goda möjligheter att växa inom organisationen. På Caverion erbjuds du en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete där du är en del av ledningsgruppen för Region Mitt.

Om tjänsten

Som Distriktschef ansvarar du för produktion, ekonomi, kunder samt personal. Fokus ligger på att leda och utveckla verksamheten med lönsam tillväxt, både genom merförsäljning hos befintliga kunder men också genom att bearbeta nya kunder. Inom ramen för tjänsten har du budget- och personalansvar där du förväntas utveckla och stimulera medarbetarna att nå uppsatta mål. Distriktet består idag av cirka 90 medarbetare och bedrivs inom teknikdisciplinerna El, Ventilation, Rör, Kyla, Fastighetsautomation och Säkerhet.

I rollen ingår:
  • Övergripande försäljningsansvar i distriktet
  • Ansvarig för distriktets ekonomiska resultat
  • Identifiera och genomföra resultatdrivande förbättringsarbete
  • Löpande uppföljning av produktion och planering
  • Personalansvar
  • Coacha underställda chefer för att nå uppsatta mål
  • Arbete med utveckling och implementering av distriktets affärsplaner
  • Aktivt delta och medverka i regionens ledningsgrupp
Geografiskt sträcker sig distriktet mellan Nyköping, Norrköping och Linköping. Du är en del av ledningsgruppen för Caverion Region Mitt med ca 550 medarbetare. Ambitionen under de närmaste åren är att öka distriktets tillväxt och resultat. Tjänsten är placerad i Nyköping men du kommer också närvara i Norrköping och Linköping, du rapporterar till Regionchef Mitt.

Är det här du?

Till den här rollen söker vi dig som har en entreprenörsanda och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och ett tydligt ledarskap som får människor att växa, motiveras och utvecklas. Du har en teknisk bakgrund med inriktning mot fastighet, VVS, el eller energi samt flera års erfarenhet av personal- och resultatansvar inom fastighetsrelaterad verksamhet. Det är väsentligt att du kan upprätthålla en god kommunikation samt samarbeta med såväl kunder, medarbetare, övriga affärsenheter och centrala funktioner inom Caverion.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen ser vi att du är handlingskraftig, resultatinriktad, strukturerad, förtroendeingivande och bra på samarbete.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Installation, el, ventilation, teknik, service, VVS, ledarskap, områdeschef, avdelningschef, regionchef
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-120 50 423
Område Nyköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Executive
Sista ansökningsdag 26 juni 2020 (87 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.